Logo

Uw deskundige
paardentandarts
regio Zoersel

Afspraak
Logo

Uw deskundige
paardentandarts
in Zoersel

Afspraak
/

Tandheelkunde bij uw paard aan huis.

Diergeneeskunde is een complexe materie met verschillende specialisaties per dier. De diensten van dierenarts Eva spitsen zich daarom toe op de preventieve controle en curatieve behandeling van het paardengebit. Eva heeft 8 jaar ervaring als paardentandarts en komt steeds bij u ter plaatse in de regio van Antwerpen.

Voorbeeld Tandenfiche

Waarom?

Paarden kunnen tandpijn of problemen met het gebit vaak verborgen houden, waardoor deze aandoeningen onopgemerkt kunnen blijven. Om ernstigere problemen te voorkomen, wordt het aanbevolen om jaarlijks een professionele controle van het gebit van uw paard uit te laten voeren. Door dit regelmatig te doen, kunnen eventuele problemen in een vroeg stadium worden opgespoord en opgelost voordat ze ernstiger worden en invloed hebben op de gezondheid van uw paard. 

Behandeling

Dierenarts Eva biedt een breed scala aan eerstelijns tandheelkundige diensten voor paarden en voert deze met gemak uit op locatie. Voor meer gecompliceerde behandelingen zal er in overleg met u gezocht worden naar een geschikte locatie waar deze plaats kunnen vinden. Met haar ruime ervaring in het vakgebied is Dierenarts Eva een betrouwbare keuze voor alle tandheelkundige onderzoeken en behandelingen van uw paard. Of het nu gaat om preventieve zorg of behandeling van aandoeningen, Dierenarts Eva staat klaar om uw paard de best mogelijke zorg te bieden. 

Preventieve controles

Regelmatige tandheelkundige controles bij paarden zijn van essentieel belang voor het voorkomen van diverse aandoeningen. Een gezond en goed onderhouden gebit draagt bij aan de algehele gezondheid van uw paard en heeft een positief effect op de stofwisseling, het welzijn en de omgang met het dier. Investeer in de gezondheid van uw paard en maak tijdig een afspraak voor periodieke tandheelkundige controles en onderhoudsbehandelingen.

Logo

Eva heeft 8 jaar ervaring als paardentandarts en komt steeds bij u ter plaatse in de regio van Antwerpen.

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Locatie: Bekijk de kaart
Adres: Drengel 4 2980 Zoersel
Tel: 0474 42 17 55
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0509.979.379